gvjfdnhrngn

Känns meningslöst att blogga här utan Emilia, så slutar nog blogga här tills hon är tillbaks. Eller jag vet inte, kommer nog inskaffa mig en ny blogg. En egen blogg. Känns mer fritt och mycket lättare oså. Men skitsamma. Uppdaterar från och med nu på den här bloggen. Ha det bäst, puss och hej!

hata blogg.se

Blogg.se dampar massor, orkar inte hålla på å skriva massor. Men dagen har varit rätt bra, spårade lite emot slutet. Men aja, bloggar mer när allt slutat vara fuckedup. puss hahaha.. jag & william skulle bitchblicka för att sen mms:a till jocke, men william kan inte vara med på bild utan att sträcka ut tungan, så det vart lite fuckedup.. haha snutte.

iphone bloggning @magdas soffa

tjafan :) just nu sitter jag hemma i min soffa och kollar på True Talent repriser. kul liv.. okej skoja. men har inte så mycket att göra just nu.. buhu stackars mig :( okej skoja igen. men iallafall, idag ska jag antagligen träffa jocke & co. jag å elsa har träffat dom varenda dag i tre veckor, haha. stackars dom som måste stå ut med oss... SKOJA. dom älskar oss jätte mycket! oftast är det faktiskt dom som ringer oss, scoore. känner mig älskad! okej skämtåsido, ska alldeles strax rulla emot badrummet för att ta en snabbdusch innan jag ska fixa mig för att sedan träffa jocke & co. wiihoo, jag känner att det här inlägget blev jeete konstig å väldigt mycket kbry information.. men skitsamma, i know u love me anywayyyy :) okej ska seriöst sluta blogga nu innan jag skämmer ut mig påriktigt.. uppdaterar senare, puss puss puss.

bloggpaus för en vecka eller så.

Orkar inte att massa ba 'MEN BLOGGA, BLOGGA BLOGGA BLOGGA, BLOOOOGGAAAA'. så jävla drygt.

If I can't have you, no one will.

FUCK ALLTING FÖRUTOM DET SOM BETYDER NÅGOT.
Jag kan inte förstå, efter alla ord som du sa.
Baby, det var bara sexet med dig som var bra.

bästa vän ♥

du är serisöt den ärligaste av alla mina vänner, inte ett dugg fake. älskar dig mer än nån annan, nu & för alltid. ♥

you can't imagine how it's like to be me, I must stand out with this every fucking day.


[mongo]

tja
! känner att jag inte har varit så social på bloggen 'senaste tiden' C: har vare sjuk, IGEN. och det har ändå inte hänt så jätte mycket intressant, lol. just nu sitter jag iaf och gör svenska läxa, den ska in imorron men jag är snart klar, ska sammanfatta några kapitel av boken "I taket lyser stjärnorna", måste se den filmen asså! aja, ska skriva klart det sista & sen gå och lägga mig, måste upp tidigt imorron för jag ska till pappa och då måste jag ta med värsta feta väskan till skolan om jag inte ber mamma ta den till pappa när hon hämtar mina andra 2 systrar, höhö c:
aja, bloggar imorron förmodligen, har snabbare dator där.
ciao!
3 Doors Down – It's The Only One You've Got - Acoustic ♥
Adele – Someone Like You ♥
Dave Days – You've Been On My Mind ♥
Dead by April – Promise Me ♥
The Cataracs – Top Of The World ♥

Världens bästa dotter, utan tvekan!


Utgång.

Varit hemma för en middagspaus, men nu ska jag ut med polarna igen.
Uppdaterar om hela helgen senare ikväll, puss!
Idag skulle det blivit 4 år.. jag älskar dig mest ponny. Nu, då och för alltid.

h a p p y

Godmorgon bloggen!
Nu är klockan alldeles för mycket, och jag började för en halvtimme sen ungefär. Men det är okej, för jag missar bara bild. Och bild är inte så superviktigt, och min lärare är fuckeduuup. Men skitsamma, har egentligen inget att blogga om. Kände bara för att fördriva tiden lite smått, medans jag försöker klura ut om jag orkar med skolan eller inte. Fast svaret blir att jag orkar, för vi har musik idag, och det vill jag inte missa! Musiken börjar 9.25, okej jag måste nog förja fixa mig om jag ska hinna. Uppdaterar senare, puss!
1:a avsnittet utav TVD säsong 3 kom ut i USA igår, och inatt runt halv tre var det ute på internet. Gissa vem som satt uppe och kollade på det så fort det kom ut? Jo, jag!

@faceplant

en idrottslektion med 8A Mariaskolan, awesome.
~     s k i l l s     p å     h ö g     n i v å     ~

wiie

Sticker till skolan nu, puss.

gammal bild, but who cares? orkar inte leta upp nån bra så tog en ur akrivet.

veckans planer.


do it like a brother, do it like a dude

nuuuu går jag & lägger mig, lol.. men det var varit så jävla rörigt idag så måste sova, har inte sovit bra på sistone :c
& ja, jag vet att min hand ser creepy ut & allmänt 'skelettig'. men jag har spinkiga armar & händer D:
G O D N A T T. 8D

I see your true colors, beautiful like a rainbow

here you go..


sjuk, IGEN.

hejhej! igår färgade jag håret blondt, ehe.. det blev lite fail D: allt hår blev lite ljusare, men det var bara några 'fläckar' som blev blonda + luggen. usch, måste bleka om håret idag, VÄGRAR gå såhär till skolan.. ._.
iofsg, mitt hår är blött här men det ser ut som jag har en blond fucking utväxt ._. råkade ta bort bilderna jag tog framifrån, ehe.. men det här får duga än så länge.
FYFAN VAD FAIL. säger jag bara. måste be pappa köpa två förpackningar idag, & han får gnugga in det i håret på mig. usch.

10 år sedan...

Jag var 4 år gammal, inte ens det. 3 år, 8 månader, 4 veckor.
Jag förstod det inte fullt ut då, men det gör jag idag.
Jag förstod hela händelsen, jag förstod kraschen, jag förstod sorgen och jag förstod chocken.
Men jag förstod inte varför du försvann. Jag förstod inte din frånvaro dom kommande åren.
Jag förstod inte, förstod inte vart du tagit vägen, inte förrän 2004, den 11 september 2004.
Det var då, exakt 3 år senare, som alla pusselbitar föll på plats. Det var då sanningen kom ifatt.
Du var där, du var där när allt hände. Du var där, och du var en utav dem personer som dog.
Det är fortfarande svårt för mig att förstå, att jag gick runt i 3 år utan att veta någonting.
Jag hatar fortfarande mina föräldrar för att dom inte berättade för mig vad det var som hänt.
Jag hatar dem, för att dom behöll det för sig själva. Jag hatar dem, för att dem inte sa något.
Jag hatar dem, för att dom i 3 år lät mig tro att min bästa vän levde, fast hon inte gjorde det.
Nu, idag, är det exakt 10 år sedan. 10 år sedan 9/11. 10 år sedan jag förlorade min bästa vän.

sharkboy & lavagirl :D

hejhej! inatt så låg jag & nina och kollade på film, dom ville se skräckfilm men jag vägrade så först kollade vi på 'bron till terabitia' & sen 'sharkboy and lavagirl'. måste säga att andra filmen är världens sugigaste animerade film jag NÅGONSIN sett. haha.. åt nyss frukost med julia & nina, blev panpizza igen lol x3 nu tvingar dom mig att kolla på 'the fog' med dom, usch.. vill inte :c usch, hatar skräckfilmer D':

hejhejhejhallå

¡Hola!
Vaknade för typ 20 minuter sen, och har inte gjort så mycket.. typ suttit ner och försökt andas, haha. Är totalt jävla död i kroppen efter igår. Mitt huvud typ snurrar, orkar inte. Men aja, ska snart rulla emot pendeln. Ska faktiskt till Ågesta idag, det var ju inte igår direkt.. Men jaja, nu ska jag fixa mig lite och sen är det dags att tagga. Uppdaterar senare, puss.
älskar dig elsa manzano, puss puss puss.

FEST HOS MANGE!

Världens bästa storebror, jag driver inte. Finast, underbarast och bara allmänt bäst.

Tjockt nice.

Woah, gårdagen var craaaaaazy. Tunga grejer alltsååå.
Nej driver, men seriöst, gårdagen var helt fuckedup, men fyfan va kul jag hade!
Orkar inte berätta allt för de skulle bli värsta bibeln, men jag kan berätta lite iallafall.
Mötte Mickis å Nova hängde lite runt zinken oså, men det var fett dött, så taggade typ direkt.
Stack istället till långholmen och mötte Tilde och massa, hade tjockt kul, men sen kom aina så stack därifrån. Tagga till medis å mötte Elsa och Alex. Hade fett kul med dom i typ två timmar, sen tagga alla hem. Efter att jag vare hemma i typ en halvtimme så ringde Linda och bad mig möta henne, gjorde de såklart. Mötte upp henne och värsta gänget. Hängde i tanto och hade det såjävla kul. Sen började aina snacka med oss, de fucka ur så vi kubba. Tagga hem runt fyra, var hemma typ femtio minuter efter de. Tvättade bort sminket, la mig i sängen och däckade på typ två sekunder.
Vaknade för typ tre timmar sen av att luren ringde, det var Alex som undra om jag ville göra något. Orkade inte just då, var nyvaken och huvudet dunka som javene vad. Men ska snart ringa henne och fråga vad som händer oså. Men först måste jag göra mig iordning. Duscha, sminka mig och hitta kläder. Måste även snacka with my bro om vad han ska göra ikväll, om han ska dra hem värsta gänget och ha fest eller så. Och justeja, har ff idaaag. TJOCKT NICE.
Ring om ni vill slagga över eller såå :* Driiiiiver. Men nu ska jag duscha, puuuss!
my love, my love, my love. REDBULL ♥

julia & nina!

tjollahopp! just nu sitter jag med julia & nina i soffan. jag & julia typ geekar dator & nina spelar på 'min' mobil, haha. nina typ forever alone 'jag vill också kolla facebook D:' haha, men jag visade att hon kudne göra det på mobilen, tihihi 8D smart tjej här c: 
sen ska vi kolla på skräckfilm. jag tog med mig några; Cursed, paranormal activity 2, the ring 2 & the fog. vi skulle nog bara se paranormal activity 2 & the ring 2, fast the ring 2 har jag sett två gånger redan så jag vet i princip vad som händer c'x fast kommer ändå skita på mig.. :c haha D: aja, ska låta nina sitta vid datorn haha c;

Rubrik.

Har tre olika alternativ för vad det ska bli av mig ikväll, men kan inte bestämma mig.
Antingen så är jag med Elsa och massa andra, eller så är jag med Mickis och Nova kanske några fler, eller så taggar jag till långholmen på krök. Har ingen lust för det sistnämnda just nu, men kanske får ikväll så vill inte välja bort det alternativet ännu. Men okej, ännu ett sjukt ointressant inlägg men har inget att blogga om just nu, haha. Aja, vad jag än väljer att göra så måste jag sminka mig så det ska jag göra nu. Uppdaterar senare, puss.
This is why we do it, this is worth the pain. This is where we bow down, get back up again.
This is where the heart lies, this is from above. Love is this, this is love.

Godnatt.

Snabbast i staden på att bli frisk eller vaaaaadå?
Min kroppstemperatur är nere på dryga 37 grader, vilket är perfekt. Illamåendet är helt borta och huvudet känns lugnare än på länge. Hej, jag är sjukt glad för det betyder att jag får gå ut imorn. WOHO, taggad brud! Nej jag driiiiver, ska faktiskt bara chilla imorgon. Det blir en filmkväll @Manzano's house med några stycken, sen slaggar Elsa över hos mig. Det kommer bli niice. Men nu ska jag spotta ut mitt tuggummi, tvätta bort sminket och sedan krypa ner i sängen. Ska upp vid kvart över sex imorgonbitti, och eftersom jag varit sjuk vill jag få så mycket sömn som möjligt, så därför blir det att sova tidigt inatt. Och juste, för er som undrar: jag brukar inte sminka mig när jag är sjuk, men jag var tvungen att gå till apoteket och köpa lite saker, så då sminkade jag mig lite smått ifall jag skulle träffa någon jag känner eller såå. Jag gjorde faktiskt det, träffade någon jag känner alltså, så det var tur att jag sminkade mig. Men okej, skitsamma. Nu ska jag till badrummet och förbereda mig för natten. Uppdaterar senare, puss.
Finaste ponnyn få stå för bilden idag, trots att han inte har någonting med inlägget att göra.
jag saknar dig, jag älskar dig.

punktpunktpunkt

Magdalena Åhlberg är nu officiellt sjuk.
Min hals brinner upp inifrån, och det känns som jag ska spy när som helst. Huvudet dunkar som jag vet inte vad, och min kroppstemperatur visar nästan 40 grader.
Därför ska jag alldeles strax lägga mig ner i soffan med alla mina tusen olika medicineringar, och kolla på film. För imorgon får jag inte vara sjuk, då kommer jag bokstavligt talat .
Men nu ska jag fixa det sista, och ta en halstablett, och sen starta en film. Vet inte vilken det blir ännu, eller okej, vilka det blir. Kommer se många fler än en, för kommer antagligen kolla film hela dagen, haha.. forever alone.
HAHAHAHAHHAHA, jag 'hjärta' min dåliga humor.. ♥

Vila i frid och plocka några puckar på andra sidan!

Jag är inget överdrivet hockey-fan, jag följer inte varenda hockey match som går på tv. Jag befinner mig inte heller på varenda live match som går. Jag har faktiskt bara varit på två hockey matcher i mitt liv, och båda dom två var på HV71's hemmaplan. För det finns ett lag som jag alltid har följt, ett lag som jag alltid har stöttat och alltid hejat på i alla lägen. Och det är HV71. Alltid så har det varit dom som varit bäst, alltid har det varit dom jag stöttat och hejat på när det gäller hockey.
Nu, idag, när jag fick nyheten, så förändrades allt, hela min värld vändes upp och ner. Det var honom jag fastnade för när jag såg dom spela för första gången, utan honom kommer inte hockey vara detsamma. För det var han som fick mig att heja på HV71 från första början. Och nu, nu finns han inte mer. Tanken är overklig..
Jag kommer nog aldrig att glömma dom stunder man sett honom på tv och hört hans kommentarer till reportrar. Och aldrig kommer jag glömma den glädjen man såg i hans ögon, den glädje han kände för hockyen. Man såg verkligen att det var äkta.
~  Just nu så har du enormt många tankar mot dig och en stor dos utav kärlek från oss alla.
Tack för gulden, Stefan. Tack för alla minnen och alla räddningar!

7 September 2011 10:05:42

¡Hola!
Just nu sitter jag i mitt nystädade rum och smsar med Elsa. Hon bad mig nyss komma till skolan, men orkar seriöst inte. Regnet bara öser ner ute och jag tänker inte fixa mig till skolan för att det sedan ska förstöras utav regnet två sekunder senare. Fast det kommer nog bli så att jag drar på mig ett par jeans, en fet tjocktröja och min mössa, sen taggar jag till skolan vid lunch. Jo, så får det bli! Okej, typ världens mest ointressanta blogginlägg någonsin, men skitsamma. Jag har fett tråkigt, och är sjukligt trött. Men fuck dedär, nu ska jag byta om och fixa mig för jag ska vara i skolan 11.15, hej jag hatar att kuratorn har mitt mobilnummer. Aja, nu måste jag skynda mig lite om jag ska hinna med allt. Så jag uppdaterar senare istället, puss.
Tog bort mitt bloggpaus inlägg, för kände att den inte behövdes längre.

sjuk,

hejhej. har inte bloggat på nån dag, har inte orkat. har så mycket i skolan osv så har inte tid/orkar inte bara ^^
idag så är jag sjuk.. tror att hanna smittade mig igår.. <-- fin smiley :3
blir nog hemma imorron också, har så sjukt ont i halsen & mår illa som jag vet inte vad! tyck synd om mig.. :'c skoja (A
vad har mina små turturduvor gjort idag dåå? C: skoja igen.. aja nu ska jag gå & göra te & chatta med min sjukliga kompis hanna!

tha day'

Tjafan'
Idag har jag varit på bio och sett "jag saknar dig" med Erik, Cw och Nova. Det var inte kul att Cw och Erik var där för jag grät som jag vet inte vad, och min mascara rann och jag fick ångest. Fast smart som man är så hade man tagit med sig en mascara, wiho för mig lixom! Nejmen seriöst, jag satt och höll händerna för ansiktet så att dom inte skulle se hur jag såg ut, och ja, jag vet att ni bryr er, så tyst! Efter bion träffade vi Elsa, vi vandrade omkring i mina trakter sen följde vi muppbarnen till Mariatorgets tunnelbana, sa hejdå sen tagga jag och Elsa till her place. Jag fick vara där i typ en halvtimme för jag var utelåst, skiiiiit kul verkligen. Och nu sitter jag här, snart två timmar senare. Ska snart rulla emot badrummet för att tvätta bort sminket, sen kolla lite gamla avsnitt av TVD. Sovmorgon till tio imorn, så jag klagar inte ;) Men skiitsamma, nu ska jag tvätta bort mitt smink, och sen checka film. Uppdaterar senare, puss.
Baby, du är allt i min dag och jag kommer aldrig någonsin att släppa mitt tag.
För du ger mig kärlek, du är mitt allt. Snälla lilla gumman, jag vill hålla din hand.

dirty suckers,

kan inte alla jävla wb's sluta härma mig? ni verkar tro att jag inte märker någonting, men jag märker vafan ni än gör. bara sluta härma med ord, hår osv, blir så jäävla trött.

fuck you & sluta härmas.

btw, ingen mening att någon frågar, tänker ändå inte svara (:

utgåång'

Snackar lur med Mickis just nu, bebisen. Väntar på att Elsa ska smsa/ringa och säga att hon är klar så vi kan träffas och möta upp Cw och Erik. Idag blir det att vara ute, och sen kanske ha en filmkväll hemma hos mig som har ff ifrån tjugo i sex till omkring midnatt. Najs najs. Men oj, nu ringer Elsa mig! Hihi, haha dampar i luren.  Men okej, nu ska jag platta håret, tjiho. Uppdaterar senare, puss.
BESTISFESTIS FÖLJER MED IKVÄLL IALLAFALL, WOOOHOO.

Älskar er!

Awesome kväll med mina muppbarn, imorgon blir ännu bättre!
Minustecken att bestisfestis inte är med imorn bara..

konfirmation osv

tja! idag så fick jag ett sånt där brev om konfirmation, tror fan jag ska konfirmera mig! det verkar kul! hoppas någon annan också gör det så jag inte blir forever alone, ehe.. (a) men det tror jag nog! och nej, jag gör inte som dom flesta andra & konfirmerar sig bara för att få presenter. jag gör det för att det verkar intressant osv c: ni ba CARE??!? nejmen. & jag tänker inte bli kristen, fyfan :c INGET ILLA MOT NÅN.
aja, idag så har jag varit i kramfors med Julia & Nina, har varit rätt awesome. köpte världens äckligaste chokladmilkshake, fyfan. tänker aldrig köpa den igen! mådde fan illa ;c
skolan har varit rätt okej också, hade hk (hem & konsument kunskap) som sista lektion, vi fick göra egen 'frukost', eller tja.. mellanmål c'x gjorde bara nån random macka & fil, + ett glas mjölk & ett äpple xd ni ba care igen :c?
aja, nu orkar jag inte blogga mer idag, lägger in bilder från kramfors när julia har skickat dom & jag orkar lägga upp dom!

RSS 2.0